Simply Clever

 

Atentie la Asiguratori

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Va informam ca exista societati de asigurare care, urmarindu-si propriul interes, recomanda efectuarea reparatiilor autovehiculului dumneavoastra in unitati service care nu sunt agreate atat de Producator cat si de Registrul Auto Roman (RAR)pentru marca Skoda, dar si pentru alte marci.

Singura persoana care decide unde se repara autovehiculul este PROPRIETARUL sau UTILIZATORUL, adica DUMNEAVOASTRA.

In momentul achizitiei autoturismului, dumneavoastra ati facut o investitie. O investitie care nu este la indemana multora dintre noi, si care, pentru a fi realizata a necesitat eforturi financiare sustinute. Pentru protectia bunului dumneavoastra ati incheiat o polita de asigurare CASCO, polita la care nu s-a negociat un tarif preferential, in functie de atelierul service unde s-ar efectua reparatia autovehiculului. Valoarea politei de asigurare CASCO s-a calculat in functie de pretul autovehicolului si nicidecum in functie de tarifele practicate de catre atelierul service.

Societatile de asigurari nu pot impune atelierul service unde se face reparatia autovehiculului pe care il detineti, nici macar atunci cand reparatia trebuie facuta pe Polita RCA a celui care v-a avariat masina.

Va recomandam sa efectuati interventiile asupra autovehiculului pe care il detineti numai intr-un atelier service autorizat pentru marca Skoda.

Va comunicam pe aceasta cale ca Ivas Complex Auto este service autorizat Skoda si poate sa efectueze toate tipurile de reparatii (mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie).

Precizare Importanta:

Conform conditiilor contractelor de leasing incheiate, utilizatorul primeste imputernicire pentru efectuarea reparatiilor doar intr-un atelier service autorizat de catre Uzinele Skoda. In cazul in care intampinati probleme in ceea ce priveste redirectionarea dumneavoastra pentru reparatia autovehiculului pe care il detineti in alta unitate service decat acolo unde doriti, va rugam sa ne informati pentru a interveni rapid in favoarea dumneavoastra.