Simply Clever

 

Finantare prin Porsche Finance Group Romania

Subsidiara a concernului Porsche, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank AG este o companie internationala specializata in serviciile profesioniste de finantare auto.

Porsche Bank isi incepe istoria pe 6 martie 1966, atunci cand concernul Porsche reuseste sa incheie primul contract de leasing pentru un Volkswagen Beetle, punand astfel bazele unui nou sistem de finantare pe intreg teritoriul Austriei.

Odata cu anul 1994, Porsche Bank AG indrazneste sa se extinda catre piete déjà penetrate de catre Concernul Porsche Austria in calitate de importator si dealer. Astfel, Porsche Bank AG cucereste piata din Ungaria, Slovenia, Slovacia, Croatia, Romania, Serbia/Muntenegru si Bulgaria, aducand cu sine o traditie internationala de 40 de ani si o experienta greu de egalat.

In prezent Porsche Bank AG este actionarul principal al  Porsche Finance Group Romania, grup format din cinci companii: Porsche Leasing Romania, Porsche Bank Romania, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.

Porsche Finance Group Romania ofera produse de finantare si asigurare pentru marcile grupului Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, VW Autovehicule Comerciale, Porsche, precum si pentru marcile exclusiviste Bugatti, Bentley si Lamborghini, atat pentru autovehicule noi cat si second hand.

Porsche Finance Group Romania furnizeaza clientilor sai solutii rapide si eficiente pentru achizitionarea automobilului dorit, potrivit conceptului " ONE-STOP-SHOP": achizitionare directa din showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurari auto si o gestionare operationala a flotei auto.