Simply Clever

Srijinim construirea unui spital de oncologie pediatrică 

Spitalul va fi deținut și operat de o fundație. Va avea 50 de paturi, 2 săli de operație complet echipate, secție de radioterapie și secție de transplant medular. Acesta va fi gestionat de o fundație medicală.

În acest scop, ne-am alăturat inițiativei Asociației 1 Leu, cea care speră să poată strânge în decurs de trei ani fondurile necesare acestei investiții, adică aproximativ 80 de milioane de lei. S-a calculat că, dacă fiecare român trăitor în România ar dona măcar câte 1 leu o dată la 9 luni sau 4 lei în total, toată suma ar putea fi strânsă în trei ani.

Pe de altă parte, deși mică, donație de 1 leu este așadar vitală pentru o cauză nobilă: șansa la viață a unui copil. În acest sens, un recipient special, cu gradații pentru nivelul de realizare, a fost pus în circulație la diferite instituții, organizații și alte persoane juridice partenere.

Acum, Donezometrul se află la noi, la Complexul Auto IVAS, și susținerea dumneavoastră pentru proiectul celor de la Asociația 1 Leu, Spitalul Oncologic pentru Copii, se poate manifesta din plin.

 
Mai multe, pe blog

Odoo text and image block